Új honlapjaink

Hirdetés
Hirdetés

Elérhetőségek


Rendezvényszervezőre, esküvőszervezőre van szüksége?

Mi megtervezzük önnek álmai rendezvényét és esküvőjét!

Telefonáljon most!

Tel:+36 20 437 9772

E-mail: info@diofa-etterem.hu
info@erzsebetligetietterem.huEsküvő- és rendezvényhelyszín 

 
Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház


Az Erzsébet-liget a XVI. kerületben, Ómátyásföldön egy ősfákkal övezett hangulatos parkban található. Éttermünk, az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház a park szívében helyezkedik el, ahol jelenleg a volt szovjet tiszti kaszinó kívülről felújított épületében még zajlik az étterem kialakítása.

A nyitás pontos időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk kedves Vendégeinket!

A minden igényt kielégítő, akadálymentesített, légkondicionált rendezvényházban egy 130 fős rendezvényterem és egy 60 fős étterem kerül kialakításra, amihez természetesen modern konyha tartozik, azaz az ételeket helyben, frissen készítjük. Vállaljuk az esküvői és kísérő torták, aprósütemények elkészítését is!

A rendezvényterem különböző dekorációs fényekkel, beépített hangtechnikával és vetítési lehetőséggel fog rendelkezni, mely kiválóan használható esküvőknél és egyéb rendezvények esetén is.

Rendezvénytermünknél, ha az ételeket tőlünk rendelik és megvan a 70 fő teljes árú menümegrendelés, akkor terembérleti díj nincs!


A 2017-es évre vállaljuk esküvők teljes körű lebonyolítását! Kérje ingyenes árajánlatunkat!


   Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház   Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház


   Erzsébetliegeti Étterem Látványterv   Erzsébetliegeti Étterem LátványtervEsküvő kiállítás 2016


Rendezvényterem esküvőkre: esküdjön a 16. kerületben!


Rendezvényterem esküvőkre: esküdjön a 16. kerületben!Végre bekövetkezett, amit annyira várt és remélt: élete szerelme megkérte a kezét, menyasszony lett és megvan az esküvő dátuma is! Itt az ideje a párjával leülni és elkezdeni a tervezgetést. Kiket hívjanak meg, milyen legyen az esküvő stílusa, és legfőképp, hol legyen az esküvő helyszín?

Forduljon hozzánk bizalommal, és foglalja le frissen elkészülő rendezvénytermünket esküvője alkalmából már most! Gyönyörű környezetben szeretnének megesküdni? Nem kell messzire menniük, hiszen várja Önöket a főváros zöld övezetében, ősparkkal körülvéve 16. kerületi éttermünk!

Új és teljeskörűen felszerelt rendezvénytermünkben jut hely egy családias hangulatú menyegzőnek és egy világraszóló, sok vendéggel szervezett lakodalomnak is. Önnek csak le kell foglalni a megfelelő termet, a többiről pedig mi gondoskodunk. Igény szerint esküvői dekoráció, hangosítás és a komplett esküvői menü is készül a nagy napra!

Esküdjenek örök hűséget az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényházban a 16. kerületben!Ha rendezvény, akkor Erzsébetliget!


Ha rendezvény, akkor Erzsébetliget!Szeretnének valamilyen rendezvényt tartani, netán a tökéletes esküvői helyszínt keresik? Nem szeretnék elhagyni Budapestet, de egy csendesebb, családiasabb környékre mennének? Jobban örülnének, ha mások intéznék Önök helyett a részleteket? Akkor nincs más dolguk, mint minket választani!

Számunkra, az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényház munkatársai számára nincsenek kihívások, amit Önök elképzeltek, azt mi véghezvisszük, legyen szó egy hétköznapi munkahelyi rendezvényről vagy akár egy káprázatos esküvőről. A helyszín adott, az ómátyásföldi park szívében csodálatos környezetben helyezkedik el rendezvényházunk, melynek kertjében szebbnél-szebb fényképeket lehet készíteni egy-egy eseményről. Rendezvénytermeinkben nem csak a helyszín kérdése oldódhat meg, hanem a helyi konyhának köszönhetően a cateringről sem kell külön gondoskodniuk, hiszen egy helyen elintézhető a kettő!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, keressenek fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén! Dőljenek hátra, és élvezzék, hogy mi mindent a kezünkben tartunk!A tökéletes rendezvénytermet keresi esküvőjéhez?


A tökéletes rendezvénytermet keresi esküvőjéhez?Napjaink házasságkötési szokásai sokban megváltoztak a hagyományoshoz képest. Míg egykoron a templomi esküvő igen nagy népszerűségnek örvendett, ma már sokan csupán polgári ceremóniát tartanak, illetve már a helyhez kötöttség is megszűnni látszik.

Ugyanis, ha szeretnénk, akkor akár kedvenc rendezvényhelyszínünkön is összeesküdhetünk életünk párjával! Akár csupán anyakönyvezető segítségével szeretnénk örök hűséget fogadni, akár pap közreműködésével is, minden esetben van lehetőség egyedi esküvői helyszínt választani!

Egy különleges templom és a közelében lévő rendezvényterem ideális választás lehet az egész ceremónia levezényeléséhez, hiszen az esküvőt követő lagzit is ugyanazon a helyszínen valósíthatjuk meg az étterem segítségével, mely a teremhez tartozik.

Ha tehát Ön is praktikus és különleges megoldást keres esküvőjéhez, tekintse meg rendezvénytermünket, és keressen minket bizalommal egyedi elképzeléseivel! Nálunk megvalósíthatja az álom esküvőjét!